Contact met je lijf

Even tijd voor jezelf. In contact komen met jezelf. Dat gebeurt als je een massage ondergaat. Heerlijk ontspannen en weldadig voor je geest.

Het mooie van een massage ontvangen is dat je de tijd neemt om te voelen op welke plekken je lichaam onder spanning staat. Een oorzaak kan zijn door je werkhouding, door spanningen die je hebt in je leven, door een bepaalde aandoening. Door massage word je bewuster van je lichaam en hopelijk kom je tot inzicht dat je er wat aan kunt doen om beter in je vel te zitten. Dat kan door op je houding te letten, of door over dingen te praten met iemand. Maar dus ook door beter voor jezelf te (laten) zorgen door een massage te ondergaan.

Laat mijn handen je energieniveau weer opkrikken en je bloedcirculatie optimaliseren.

Kom eens langs om uit te proberen of het voor jou ook zo werkt!

P1070348