Massagetherapie iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een massagetherapeut, lees dan even verder.

Een massagetherapeut kan je helpen bij lichamelijke klachten. Klachten over bijvoorbeeld vermoeide, stijve spieren, soms met uitstraling naar andere delen van je lichaam. Dingen die niet binnen een week weer over zijn.
Ik kan je helpen de voorwaarden zo optimaal mogelijk maken voor je lichaam om zichzelf te herstellen. En zo van je klachten af te komen. Daarvoor zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Ik doe dat door een uitgebreid gesprek met je aan te gaan om mee te beginnen. Daarna ga ik je behandelen. De behandeling bestaat uit een combinatie van diverse massagetechnieken afgestemd op jouw unieke lichaam. Met als doel dat je weer opgelucht en soepeler verder kunt.

Neem gerust contact met me op om te bespreken of ik iets voor jou kan betekenen. dd.alders@gmail.com