Deep tissue massage; je vergeet me niet!

Het is een massage waarna je me niet snel vergeet….Deep Tissue Massage. Het is een heftige, diepe massage. Veel grepen voer ik uit met mijn onderarmen en duimen. Krachtige halen en streken om je lichaam wakker te schudden en alles weer op de juiste plek te voelen.  Het effect is weldadig en je voelt je herboren! Maar dat duurt wel een paar dagen.

De massage is intens en best gevoelig, vooral als je vast zit. En soms voel je dat pas als je dit eens laat onderzoeken door de masseur (mij). Vastzitten geeft niet altijd meteen klachten, maar uiteindelijk wel. Soms door een zeurend gevoel tussen de schouderbladen, op de schouder of onderin de rug.

DTM is een combinatie van wervelcorrectie, bindweefselmassage, diepe op de spier gerichte massage, triggerpointtherapie en ontspannende strijkingen.

Het is handig om jezelf af en toe los te laten masseren. En met deep tissue is dat een manier die je meteen op scherp zet en daarna ontspant.

Met vaak als gevolg een beetje spierpijn een tot twee dagen na de massage. Boek een DTM niet maar één keer. Maar gun jezelf dit minimaal drie keer achter elkaar. Liefst met een week er tussen. Dan voel je effect. Het geeft je lucht. Je voelt je lekkerder. Echt waar.