Over Daphne

Inkt & Olie is van Daphne. Ik ben iemand met twee passies: Schrijven & Masseren. Vandaar Inkt & Olie.

Mijn naam is Daphne Rutgers-Alders. Ik ben 49, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben massagetherapeut en ik kan je helpen je beter in je vel te voelen. Bij mij ben je in goede handen!

opleidingen

Mijn massageopleidingen heb ik gevolgd bij MYOS in Utrecht. In 2014 ben ik sportmasseur geworden met een licentie van het NGS. Daarna heb ik de opleiding massagetherapie gedaan bij dezelfde opleider. Ik heb diverse massagecursussen gedaan waaronder Indiase hoofdmassage, hotstone-,  deep tissue massage en voetreflexmassage.

Daarvoor ben ik in 1996 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Daarna volgt een weg in de media als item-regisseur voor diverse televisieprogramma’s en producenten, zoals Endemol, Ivo Niehe Producties en Medical Multi Media (tegenwoordig ICare Producties). Ik heb verschillende soorten items geregisseerd zoals voor woonprogramma’s, ziekenhuisreportages en bijvoorbeeld ontspoorde jongeren geportretteerd.

Daarna heb ik gewerkt als officemanager en daarna communicatiemedewerker voor welzijnsorganisatie Sensoor. Tegenwoordig beter bekend als de Luisterlijn. Sinds 2015 ben ik in dienst bij SpaSereen als allround masseur.  Ik ben in 2016 gestart als eigenaar van Inkt & Olie. En nu te boeken als masseur en schrijver van teksten op maat.

Masseren en schrijven is werk wat niet voelt als werk. Ik wil namelijk niet werken. Ik wil er gewoon zijn. Voor anderen. Voor mezelf. Daarom Inkt & Olie.