Voetreflex massage een weldaad

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. Ze dragen je een heel leven als het meezit en ze zijn sterk. Voeten bevatten ontelbaar veel drukpunten die in verbinding staan met werkelijk alles in je lichaam. Door het aanraken en masseren van voeten reageert het hele lichaam. Het bevordert het zelf herstellend vermogen. Dat is zo bijzonder!

Al eeuwen lang weten de mensen in het Verre Oosten dat. Daar is het ingesleten in de cultuur om voeten te masseren. Door aanraking en wrijving van zowel de onderkant als de bovenkant van de voeten, blijft het lichaam in een betere conditie. In andere landen worden deze technieken van generatie op generatie doorgegeven.

In onze cultuur is het nog niet zo ingebakken dat aanraken. En zeker voeten zijn nogal eens het ondergeschoven kindje. Ik nodig je uit om eens de effecten van een massage van de voeten te ervaren. Wees welkom. Een 30 min voetreflexmassage kost 25 euro.

Je neemt dan op je rug plaats op mijn bank en hoeft alleen je sokken uit te doen. Een loszittende broek is handig want ik neem ook deels je onderbenen mee in de massage. Het is wel fijn als je voeten schoon zijn! Tot ziens!